top of page
AFTER VIDEO: Cirque à Roma (1st Edition)
Video afspelen

Cirq à Roma
2016

De Roma bouwt voort op zijn traditie van circustheaterplek. Eerst waren er de volkspelen bij de Truken Van De Foor, toen kwam Circo Roma met verrassende circustheatervoorstellingen en -acts. Dit jaar gaat De Roma nog een stapje verder: ze geven de zaal volledig in handen van circus- en theater(smaak)makers. Laat je verwonderen in een beklijvende dinnershow die je meesleurt in een universum vol smaken, met artiesten die het beste van zichzelf geven, met adembenemende en grappige momenten, en met de prachtige nostalgische zaal van De Roma als decor. 

Bert & Fred, het bekende circusduo dat grote successen boekt en tal van prijzen op hun palmares heeft staan, cureert deze eerste nieuwe editie van CIRQ à ROMA. Zij stelden samen met De Roma een indrukwekkend team van binnen- en buitenlandse artiesten samen, die een wervelende circusshow zullen creëren! 

Theaterkok Peter De Bie laat zich helemaal inspireren door de circusacts, en schotelt u een halsbrekend menu voor, op de noten en fratsen van Die Verdammte Spielerei, een fanfare van 6 dronken adonissen met kathedralen van lichamen, spitsbogen en rondbuiken.

bottom of page